Training Challenge Romania

office@training-challenge.ro | +40/724.746.212

Can You Keep Up?

Fill in the form below and come find out!

0724.746.212

19-22 FEB 2015

BRAN, ROMANIA

WEIGHT LOSS CAMP

No excuses! Get ready! Get motivated! Prepare for more!

Fie că îți place să faci fitness, ești pasionat de alergare, un împătimit al spa-ului sau ai nevoie de un restart, aceste 4 zile exclusiviste petrecute împreună cu echipa Training Challenge îți vor oferi o explozie de energie și te vor ajuta să obți un corp frumos/echilibru. Bucură-te de natură și reia-ți startea de sănătate și poftă de viață în doar câteva zile de fitness, aer curat, relaxare și multă voie bună!

Dă-i corpului tău pauza pe care o merită, astfel încât să se întoarcă acasă mai puternic, mai fericit și mai sănătos. Reîncarcă-ți mintea și corpul cu diferite activități ce includ drumețiile pe munte, antrenamente de grup, aqua gym, stretching , tratamente spa, ca la finalul acestor zile petrecute în BODY RECHARGE Camp să redobândești acea starea de liniște și echilibru de care ai nevoie.

MOTIVATIE

90%

PERSEVERENTA

95%

REUSITA

100%

Parteneri:

Inscrierile s-au incheiat!

Formular de inscriere

Complereaza formularul de inscriere de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp

Completarea acestui formular NU va genera automat o factura pe numele dumneavoastra si nu reprezinta o confirmare ferma a participarii la eveniment. Factura se emite in urma unei confirmarii telefonice.
   kilograme    centimetri