Training Challenge Romania

office@training-challenge.ro | +40/724.746.212

Can You Keep Up?

Fill in the form below and come find out!

0724.746.212

30 MAR - 2 APR 2017

BALVANYOS, ROMANIA

SPRING RENEWAL CAMP

Acceptă provocarea și experimentează noi aventuri alături de echipa Training Challenge®! Îți propunem să lași grijile acasă și să îți dedici timp ție!

Training Challenge® este un concept, cu altfel de viziune asupra sportului, sănătăţii, echilibrului şi dezvoltării personale.

Conceptul Fitness Camp Holidays, creat exclusiv de Training Challenge®, pune la dispoziție o multitudine de antrenamente fitness create special pentru practicarea unei game cât mai variate de activități fizice.

O echipă de specialişti ambiţioşi şi entuziaşti te invită să participi la o noua evadare de la rutina și stresul cotidian! Participanții vor beneficia de antrenamente grup outdoor și indoor, circuit training, plyometric workout, aqua gym, drumeții pe munte, parc aventura, schimb de experienţă cu cei pasionaţi de sport, natură şi multe clipe de relaxare într-un mediu exclusivist, cu servicii all inclusive.

Locația aleasă, Grand Hotel Balvanyos Resort, 4*, vă oferă condiţii ideale pentru un sejur de neuitat. Balvanyos Resort este o oază de linişte cu aer curat, înconjurată de munţii şi păduri, în care putem beneficia de facilități atât pentru sporturi outdoor, cât și indoor. Aceasta ne va pune la dispoziție locațiile sale special create pentru practicarea unei game cât mai variate de activități fizice. Combinația între multitudinea de facilități sportive, unități de cazare și zonă spa, transformă locația perfectă pentru organizarea taberei  SPRING RENEWAL CAMP 2017.

Training Challenge® este conceptul care nu doar promite, el convinge şi motivează!

Tabara de fitness are loc pe o perioadă de 4 zile, cu 3 mese / zi. Te vei bucura de 3 antrenamente/ zi, inclusiv activități pe munte, pe terenurile de joacă în aer liber și în piscina interioară.

*pentru rezervare te rugăm să completezi formularul de înregistrare.

Entuziasm

100%

Parteneri:

Inscrierile s-au incheiat!

Formular de inscriere

Complereaza formularul de inscriere de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp

Completarea acestui formular NU va genera automat o factura pe numele dumneavoastra si nu reprezinta o confirmare ferma a participarii la eveniment. Factura se emite in urma unei confirmarii telefonice.
   kilograme    centimetri