Training Challenge Romania

office@training-challenge.ro | +40/724.746.212

Can You Keep Up?

Fill in the form below and come find out!

0724.746.212

12-15 NOV 2015

POIANA BRASOV, ROMANIA

BODY RECHARGE CAMP

Give your body the break it deserves!

Fie că îți place să faci fitness, ești pasionat de alergare, un împătimit al spa-ului sau ai nevoie de un restart, aceste 4 zile exclusiviste petrecute împreună cu echipa Training Challenge îți vor oferi o explozie de energie și te vor ajuta să obți un corp frumos/echilibru. Bucură-te de natură și reia-ți startea de sănătate și poftă de viață în doar câteva zile de fitness, aer curat, relaxare și multă voie bună!

Dă-i corpului tău pauza pe care o merită, astfel încât să se întoarcă acasă mai puternic, mai fericit și mai sănătos. Reîncarcă-ți mintea și corpul cu diferite activități ce includ drumețiile pe munte, antrenamente de grup, aqua gym, stretching , tratamente spa, ca la finalul acestor zile petrecute în BODY RECHARGE Camp să redobândești acea starea de liniște și echilibru de care ai nevoie.

NIVEL DE PREGATIRE RECOMANDAT

45%

DIFICULTATE TABARA

75%

INCA CEVA

80%

Parteneri:

Inscrierile s-au incheiat!

Formular de inscriere

Complereaza formularul de inscriere de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp

Completarea acestui formular NU va genera automat o factura pe numele dumneavoastra si nu reprezinta o confirmare ferma a participarii la eveniment. Factura se emite in urma unei confirmarii telefonice.
   kilograme    centimetri